• Meppel, Drenthe
  • Druk hier! Voor onze klantenservice

Zoekmachine marketing

Hoger scoren in Google is onze expertise...

IQ Services biedt diverse mogelijkheden op het gebied van zoekmachine marketing. Passend rondom uw doelen en budget verzorgen wij een plan op maat. Of dit nu via SEO (zoekmachine optimalisatie) & Linkbuilding, content marketing of Google Adwords is. We bieden u altijd een passend plan op maat waarbij we de mogelijkheden voor de toekomst altijd in ogenschouw houden, daar wij overtuigd zijn dat onze whitehat technieken zullen werken, uw bedrijf zal groeien.

Vanwege de vele veranderingen in de algoritmes waarop Google rankings baseert, scholen wij onze mensen continue bij om in te kunnen spelen op de laatste ontwikkelingen en laten we zo geen kans liggen resultaat voor uw bedrijf te boeken.

SEO

Bij SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, richten we uw website en de code achter uw website zo optimaal mogelijk in voor indexering door zoekmachines.

Linkbuilding

Bij het verzorgen van linkbuilding hebben we reeds onderzoek gedaan binnen uw markt, en bieden links met de autoriteit, kracht en kwaliteit die uw website kan gebruiken.

Content marketing

De actualiteit van een website wordt steeds belangrijker voor Google. Als je de inhoud van jouw site niet regelmatig verandert, zal deze minder scoren in de zoekmachine.

Google adwords

Middels Google Adwords is het mogelijk om heel gericht te adverteren op uw doelgroep, geografische dekking, tijdsperiodes en eventuele andere gewenste zaken.

SEO & Linkbuilding

Bij SEO ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd& Linkbuilding, is de vindbaarheid van uw website in zoekmachines het belangrijkste uitgangspunt. U heeft een website met uw producten of diensten maar wilt natuurlijk ook hoog scoren in google. Helaas rankt uw website niet automatisch op de eerste pagina van google voor de zoektermen die op uw product of dienst van toepassing zijn. Daarvoor moet hard gewerkt worden!


Daarnaast heeft u concurrenten die zich ook online presenteren en zich daarmee richten op dezelfde groep klanten. U kunt echter een voorsprong nemen op uw concurrenten, simpelweg door beter gevonden te worden in Google. En niet alleen gevonden worden, daardoor ook zorgen voor een grotere conversie, en dus, leads, sales en winst behalen via uw website. Om via specifieke zoekopdrachten in zoekmachines meer klanten naar uw website te krijgen heeft IQservices.nl zich gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie & Linkbuilding. Wij hebben al voor vele klanten bewezen dat wij met een betrouwbare & legitieme methode werken, doelgericht hoge posities in zoekmachines kunnen verzorgen en voor lange termijn redementen zorgen.

Regionale vindbaarheid

Veel Zoekmachine marketing bedrijven verkopen u pakketten waarbij u landelijk vindbaar word, terwijl uw doelgroep zich puur in uw regio bevind.

Veel bedrijven hebben een afzet gebied dat zich puur in een bepaalde regio of stad bevind, denkt u hierbij aan een sportschool of fietsenmaker. Het gros van de bedrijven die zijn gespecialiseerd zijn in zoekmachine marketing gaan totaal aan deze doelgroep voorbij of verkopen pakketten die zich richten op landelijke vindbaarheid waardoor er onnodinge kosten worden gemaakt. Regio gerichte zoektermen zijn veel minder compentatief en dus is er makkelijker een ranking op pagina één van google te behalen. IQservices kan u uitermate goed van dienst zijn wanneer uw vindbaarheid in zoekmachines slechts wilt beperken tot een bepaalde regio of stad.