• Meppel, Drenthe
  • Druk hier! Voor onze klantenservice
S

Een professionele webwinkel starten...

Een professionele webwinkel starten...

U overweegt een eigen webwinkel te starten of u bent toe over te stappen naar een echt professioneel systeem waarbij de moelijkheden eindeloos zijn? IQ services is expert in het verzorgen van gebruiks- & zoekmachine vriendelijke webwinkels. Voor een tal van opdrachtgevers realiseerden wij reeds aansprekende én goed werkende webwinkels, veelal voorzien van maatwerk oplossingen & Zoekmachine marketing.

Van webwinkel voor de beginner tot volledig geautomatiseerd e commerce platform met maatwerk oplossingen.

Webwinkels die efficient en doelgericht de markt benaderen.

Unieke Look & Feel

Een unieke look & Feel die aansluit bij de doelgroep, overzichtelijk is en gebruiksvriendelijk en efficiënt is, voor zowel desktop, tablet als smartphone.

SEO friendly code

Wij verzorgen webwinkels met een zeer zuivere code en diverese extra SEO modules waardoor uw webwinkel direct een lust in het oog van Google is!.

Sales & Marketing

Wij ondersteunen onze klanten, indien gewenst, bij het opzetten van een marketing plan. Via o.a. SEO & Linkbuilding, SEA of Socialmedia!

Maatwerk

Een gevolg van goede marketing is een hoog percentage sales, dit heeft tot gevolg dat autmatisering vaak een must word voor onze klanten!Klant in de spotlight!

MBcaraudio.nl is een webwinkel die onderdeel is van een multistore combinatie met wissershop.nl & automotiveshop.nl. De webwinkels scoren hoog in google en bieden volledige vrijheid aan de klant. Onbeperkt producten, categorieën en combinaties zijn mogelijk, via het CMS systeem zijn ook informatieve pagina's toe te voegen en met het blog systeem plaatst de klant gemakkelijk artikelen. Wij kunnen aan elk betaalplatform koppelen en een webwinkel volledig automatiseren dmv koppelingen aan boekhouding en vervoerders. wij bieden ruim 200 aanvullende modules als google snippet product reviews, socialmedia koppelingen en nog veel meer!

Hierbij verzorgt IQservices o.a.

  • dedicated server
  • Design
  • Maatwerk modules
  • Integratie payment providers
  • Marketing advies
  • Koppelingen met vrijwel alles!

Enkele Voorbeelden

Facebook koppeling: Deze koppeling biedt onze klanten het gemak dat wanneer er een nieuw product aan de webwinkel word toegevoegt deze direct op de facebook pagina word gepost. Hierdoor zijn volgers altijd direct op de hoogte van de nieuwste producten zonder dat dit onze klant extra tijd kost


Sendcloud koppeling Wanneer er honderden bestellingen per maand worden verzonden loont het om deze flow volledig te automatisren. Door een koppeling met Sendcloud kunnen onze klanten met 2 drukken op de knop alle bestellingen aanmelden bij hun vervoerder en de verzendstickers in een batch printen zonder maar iets te hoeven ingeven.

Google snippet Reviews: Mooie gele sterren bij uw webwinkel in de google resultaten? Onze google snippet review module maakt het mogelijk dat klanten een review plaatsen, u kunt deze ook nogeens belonen met een kortingsbon wanneer ze deze review delen op socialmedia. De reviews worden in structured data weggeschreven en Google zal dus de reviews per product of categorie netjes tonen in de zoekresultaten.


Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden bij IQ Services! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Enkele door ons verzorgde webwinkels

Onderstaand treft u enkele door ons verzorgde webwinkels aan.