• Meppel, Drenthe
  • +31 (0)85 8000 456
  • klantenservice@iqservices
S

Maatwerk Software & Scripting...

Web applicaties & software Development...

IQ services heeft een team aan ervaren Nederlandse programmeurs waarmee we in de afgelopen 11 jaar vele maatwerk software pakketten hebben verzorgt voor onze klanten. Van toegangscontrole systemen, leadmanagement systemen tot kopelingen met warehouses en van facturatie programma's, review systemen tot prijsvergelijking software. Professionele en veilige software die geheel naar uw wensen word opgebouwd en dus altijd efficiënt en praktisch werkt.

Maatwerkt software of automatisering van bestaande bedrijfsprocessen.

Automatiseren? wij denken graag met u mee.


Leden administratie met gezichtscan toegangscontrole

Voor Fitnessnl.nl ontwikkelde wij als voorloper in de markt van de sportscholen branche een ledensysteem met toegangscontrole d.m.v. een Gezichtscan. De software is rechtstreeks aan de ledenadministratie gekoppeld waar doormiddel van SEPA incasso volledig geautomatiseerd facturatie & het incasseren plaatvind, de toegangscontrole is hier vanzelfsprekend weer aan gekoppeld. Features als een overzicht op google maps waar elk lid exact woont (handig voor doelgerichte marketing in bijvoorbeeld specifieke wijken), export van sale overzichten en het aanmaken van meer filialen, medewerkers, abonnementsvormen, e.d. mogen natuurlijk niet ontbreken. De software is volledig ontwikkeld in Delphi en compleet naar wens en inzicht van de klant ontwikkeld.Leadmanagement software

Voor een klant die actief is vanuit meer dan 10 vestigingen hebben we een maatwerk leadmanagement systeem ontwikkeld. Leads komen in verschillende classificaties binnen. Call in, walk in of internet. Het systeem is volledig geïntegreerd in de website, socialmedia en leads die via bijvoorbeeld google adwords komen of andere betaalde campagnes worden op specisifieke pagina's opgevangen. De software biedt uitgebreide statistieken waardoor gevolgd kan worden hoe snel een lead word opgevolgd, het percentage sales maar ook welke medewerker de meeste leads converteerd naar sales. Het systeem is voorzien van e-mail templates, bedrijven & vestigingen beheer. En voorzien van nog een heel scala aan features.